Un jucător de la Dinamo, în vizorul unui club de Premier League


Dinamoviștii n-au reușit să termine 2020 pe loc pe play-off, dar sunt în continuare fotbaliști interesanți în lot atât pentru formațiile de Liga 1, dar și cele din străinătate.

Octavian, bunicul lui Valentin Borcea, a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 18 ani care evoluează pentru clubul din „Ștefan cel Mare” este urmărit de o echipă din Premier League.

Acesta a dezvăluit că Valentin Borcea a dat probe la West Ham, echipă care evoluează în Premier League, dar că nepotul său este în continuare în vizorul englezilor chiar dacă i s-a transmis că e deficitar la jocul fără minge.

„Povestea lui începe cu nouă ani de Dinamo. A fost titular în echipele naționale de juniori, a jucat la un turneu U18 organizat de UEFA. A participat la un turneu în Bulgaria, unde a câștigat titlul de cel mai bun jucător.

În 9 ani, n-a lipsit de la niciun antrenament de la Dinamo. Iarnă, vară, vacanță, el a fost prezent permanent. Este un copil liniștit în viața de zi cu zi, dar e „câine” pe teren, dovadă că a luat multe „galbene”. Asta poate fi însă în favoarea lui”.

A fost în probe în Anglia, la West Ham United. L-au verificat cei de acolo și i-au spus că e deficitar la jocul fără minge. Când n-avea mingea, se mai băga unde nu trebuie. E în vizorul lor”, spune Octavian Borcea, conform GSP.ro.

Citește și:

Remediu duhovnicesc pentru frica de moarte

Previous Jurnaliștii de investigație europeni l-au contactat pe Cortacero: ”Au fost probleme”
Next Doi oameni de afaceri importanți și DDB, plan prin care Dinamo poate să scape de Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *