Un jucător de la Dinamo îl face praf pe Stoican: „Acest antrenor este o glumă”


-->
Stoperul de 32 de ani al lui Dinamo, Igor Jovanovic, l-a distrus pe antrenorul Flavius Stoican, care nu l-a utilizat niciun minut în cele patru partide din 2022 în Casa Pariurilor Liga 1.

Adus în urmă cu aproape o lună de zile, croatul a fost extrem de nemulțumit că a fost folosit, mai ales că Dinamo a arătat lacune mari în apărare și a încasat șase goluri doar cu U Craiova.

Neutilizat nici în acest meci, Igor Jovanovic a răbufnit pe contul său de Instagram la adresa antrenorului Flavius Stoican, iar FANATIK a intrat în posesia unei conversații cu un fan al lui Dinamo, care îi reproșa rezultatele dezastruoase.

Igor Jovanovic putea ajuta Dinamo, cel puțin la prima vedere, mai ales că are experiență în Casa Pariurilor Liga 1, după ce a mai jucat la Sepsi Sfântu Gheorghe și Astra Giurgiu.

„Prietene, nu am jucat niciun minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut vreodată”, a spus Jovanovic, care a primit imediat replica: „Dacă nu ești în stare să joci la astfel de cluburi, de ce semnezi, vrem fapte, nu vorbe!”, i-a transmis fanul dinamovist.

Iar fundașul central de 32 de ani a lăsat deoparte orice politețuri și l-a distrus pe antrenorul Flavius Stoican: „Pot să joc prietene, dar acest antrenor prost nu vrea ca eu să joc. Am jucat în cariera mea în campionate bune și la echipe bune, eu vreau să ajut Dinamo”.

Cunoscut ca un antrenor de tip motivator, lui Flavius Stoican i s-a reproșat tot timpul lipsa de reacție pe bancă în timpul meciurilor și lacunele din punct de vedere tehnico-tactic, fapt confirmat de declarația incredibilă a lui Igor Jovanovic: „Acest antrenor e o glumă, crede-mă. Nicio tactică și antrenamentele sunt atât de proaste”.

Citește și:

Iohannis, pentru românii speriați că începe războiul: ”Romania este foarte bine apărată”. Se laudă cu NATO

Previous Ce decizii se vor lua astăzi
Next Ce decizie a luat astăzi Iuliu Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *