--> -->

Un jucător de la Dinamo îl distruge pe Uhrin


-->
Prezența lui Serge Desire Azankpo la Dinamo a fost una mai mult episodică. Fotbalistul din Benin venit sub formă de împrumut din liga a 2-a franceză a jucat sub 100 de minute în „Ștefan cel Mare”. Chiar la debutul cu FC Botoșani, africanul a suferit o accidentare la nervul sciatic care l-a ținut departe de gazon o bună perioadă;

Contactat de Playsport.ro, Azankpo a dat de pământ cu Dusan Uhrin jr., cel pe care îl acuză de faptul că i-a oferit prea puține minute, deși era pregătit să ajute echipa în meciurile din play-out și de la baraj.

„Îmi pare rău de retrogradare. Este o situație foarte tristă. Totuși, acest antrenor m-a omorât. Nu m-a băgat să joc, deși mă antrenam cu echipa și am tras din greu la antrenamente. Pentru nimic, se pare. Mi-a oferit 25 de minute, am jucat bine, am marcat, am mai contribuit la 2 goluri, dar după n-am mai fost luat în lot. Nimeni nu a înțeles motivul. Mi s-ar fi părut normal să-mi ofere mai multe șanse. Nu am venit aici în vacanță, aveam nevoie să joc și sunt convins că aș fi ajutat echipa!

Acum sunt la echipa națională, mă concentrez pe următoarele două meciuri contra naționalelor Senegalului și Mozambicului. În acest moment, aceste partide reprezintă cel mai important obiectiv pentru mine!” – a declarat jucătorul.

Citește și:

Turism responsabil: ”Nu uitați”

Previous Ivanovski vrea și el să plece
Next Anunț șoc: „Se va trage cortina”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *