--> -->

Un jucător de la Dinamo iese la atac


-->
Christian Irobiso, atacantul lui Dinamo, a spus la finalul meciului cu FCU Craiova, scor 1-2, că arbitrajul lui Marian Barbu a fost o „mare, mare rușine”.

Atacantul nigerian a înscris unicul gol al lui Dinamo în minutul 1 și a introdus mingea în poartă și în partea a doua, însă reușita nu i-a fost validată pe motiv de ofsaid.

Irobiso a atras atenția și prin intermediul „contrelor” pe care le-a avut cu „centralul” Marian Barbu. Jucătorul dinamovist a cerut penalty la două dueluri cu Dominik Kovacic, dar nu a avut câștig de cauză.

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după meci.

Anterior, el declarase că „nu a fost un meci rău pentru noi, dar am pierdut aproape în minutul 92. Trebuie să ne concentrăm mai bine. E vina tuturor, trebuie ca la meciul următor să ne pregătim mai bine, să fim mai concentrați și să câștigăm cele 3 puncte, asta este cel mai important acum. E foarte dificil, dar cred în continuare în salvare, în fotbal totul este posibil”.

Irobiso a solicitat penalty, dar „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să curgă. Decizie eronată, în opinia lui Constantin Zotta.

„Fără doar și poate, este fault! Este o împingere cu forță disproporționată și, mai mult decât atât, este împingere cu brațul, care îi provoacă căderea adversarului. Înseamnă că este penalty, contactul este pe linie, spre interior.

Chiar dacă împingerea este cu umărul, dacă forța este mult mai mare și îi determină căderea, este fault! Se vede clar cum pleacă, intră direct în el. Umăr la umăr înseamnă altceva, un contact corect. Aici, intenția fundașului este de a intra direct în adversar, cu forță!”, a spus Zotta la Orange Sport.

Citește și:

Traian Băsescu o apără pe Elena Udrea

-->
Previous Dinamo e din nou dezavantajată de arbitri
Next Concluziile lui Cornel Dinu după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.