Un jucător de la Dinamo criticat aspru: „N-are treabă cu fotbalul”


Fundașul echipei Dinamo și al naționalei U20, Deniz Giafer, a fost pus la zid de un fost stelist după eșecul umilitor al naționalei lui Bogdan Lobonț în Italia, scor 0-7.

Deniz Giafer este unul dintre tinerii fotbaliști pe care Dinamo a contat în această perioadă tulbure. Apărătorul de 20 de ani a avut evoluții oscilante în campionat, dar selecționerul naționalei U20 l-a numit căpitanul ”tricolorilor”.

Ultimul meci al României, pierdut în Italia cu 0-7, a fost unul de coșmar pentru Giafer, fotbalistul având o evoluție mai mult decât modestă.

Evoluția ”tricolorilor” din ultimul amical, 0-7 cu Italia, nu a trecut neobservată. Fostul campion al țării cu Steaua, Valeriu Răchită l-a luat la ochi chiar pe căpitanul Deniz Giafer.

Tânărul fotbalist al lui Dinamo a jucat slab, în nota echipei României, iar Răchită a fost extrem de nemulțumit de implicarea celui care ar fi trebuit să fie un exemplu pentru coechipieri.

”În afară de plete, n-are nicio treabă cu fotbalul. Îmi aduc aminte că a dat gol la Voluntari și făcea semne. Ne mai mirăm că ne bate Italia cu 0-7? Ăsta este nivelul echipei”, a spus Valeriu Răchită, la emisiunea Liga Digisport.

Momentul la acre a făcut referire Valeriu Răchită s-a petrecut în meciul România U20 – Cehia U20, în care Giafer a marcat, apoi a celebrat golul acoperindu-și fața și urechile.

Gestul său a fost interpretat ca unul de afront la adresa celor care i-au criticat prestațiile din campionat, unde Dinamo este penultima în clasament.

Citește și:

Alexandru Arșinel la Urgențe: ”Mă caută Stela deja”

-->
Previous Cine este milionarul român din SUA care ar putea prelua Dinamo
Next Iuliu Mureșan despre noile probleme de la Dinamo: "Băieții au înțeles"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *