Un jucător de bază are COVID


Dinamo este la un pas de o nouă lovitură, după ce unul dintre jucătorii săi de bază a fost depistat cu Covid.

În ultimele săptămâni, mai toate ligile importante din Europa au avut parte de amânări ale partidelor, din pricina focarelor de Covid izbucnite la diverse echipe.

Ligile engleze au fost cele mai afectat din top cinci, deşi şi Serie A a început să amâne la rândul său diverse partide.

În Liga 1, până acum în acest sezon, competiţia nu a fost prea afectată de Covid-19, cu doar FCSB suferind cu adevărat din pricina virusului.

Sursele Telekom Sport au dezvăluit că Gabi Torje a fost depistat pozitiv cu Covid.

Căpitanul formaţiei din Ştefan cel Mare este vaccinat şi prezintă doar simptome uşoare, dar ar fi putut împrăştia virusul mai multor coechipieri, aceştia fiind ”în cantonament” la momentul actual.

În cazul în care un focar de Covid ar izbucni la Dinamo, clubul ar putea fi nevoit să considere cererea amânării primei partide după reluarea campionatului, de pe 21 ianuarie, împotriva lui FC Argeş.

Pe lâgnă absenţa lui Torje, Dinamo nu se va putea baza, cel mai probabil, nici pe Iliev sau Filip, care vor părăsi clubul conform anunţului lui Flavius Stoican.

Citește și:

Toma Cuzin, ”Firicel” din ”Las Fierbinți”, la mineriade: ”Să viziteze Bucureștiul și ni se spunea că sunt rockeri sataniști”

-->
Previous Cine va fi al doilea fundaș central adus de Dinamo
Next Veste bună: „Și-a exprimat dorinţa de a continua”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.