Un jucător dat afară de Rednic a REACȚIONAT: ”Este șocant”. Explică ce s-a întâmplat


Conducerea lui Dinamo i-a spus clar lui Mircea Rednic că trebuie urgent să dea afară niște jucători cu salarii mari dacă vrea să aducă alții în loc. Primul sacrificat a fost Danijel Subotic, iar la puțin timp după Teddy Mezague, care l-a nemulțumit pe Rednic în primul său meci la revenirea lui Dinamo, cu Dunărea Călărași, când a greșit la golul marcat de formația lui Dan Alexa. Mezague a explicat într-un interviu pentru fanatik.ro ce s-a întâmplat.

“Niciodată, în cariera mea, nu a trebuit să trec prin așa ceva. Am schimbat trei antrenori în câteva săptămâni și am fost obligat să plec după doar patru etape. Din păcate, am venit într-un moment greu la echipă și nu am putut face mai mult. Așa este în fotbal, încerc să nu fiu supărat pe cei de la Dinamo.

Am acceptat să semnez cu Dinamo, după ce am discutat cu Florin Bratu. El mi-a spus cât de mult mă dorește în lot și că se va baza pe serviciile mele. Apoi, m-am sfătuit cu câțiva fotbaliști care au jucat sau joacă în România și mi-au spus că este vorba despre unul dintre cele mai importante cluburi din România, că nu o să am ce să regret. Totul părea că va fi minunat, dar s-a terminat cum s-a terminat. Este șocant ce mi s-a întâmplat la Dinamo!

Pe Mircea Rednic îl cunoșteam de la Mouscron. Acolo, el a avut încredere în mine și mi-a dat banderola de căpitan. Mă așteptam ca și aici să mă susțină. Din păcate, cred că am fost evaluat prea rapid. Am fost judecat după meciul cu Călărași, când am făcut o greșeală. Eu zic că nu a fost una foarte gravă, a fost mai mult o lipsă de comunicare cu portarul echipei, astfel de lucruri se pot întâmpla pe parcursul unui sezon. Apoi, totul s-a rupt. Nu am vrut să plec de la club, am vrut să rămân și să lupt, pentru că nu sunt genul care să cedeze.

Nu am avut însă ce face. Până la urmă, am ajuns la un acord și am reziliat înțelegerea. Nu am discutat deloc cu domnul Rednic despre situația mea! Am vorbit doar cu președintele David și am încheiat totul. A fost ciudat faptul că nu am vorbit cu domnul Rednic decât puțin despre latura sportivă, atunci când a venit. Știa calitățile mele și mă gândeam că voi avea mai mult timp să demonstrez ce pot. Eram din ce în ce mai bine fizic și aș fi putut arăta cea mai bună variantă a mea

E foarte posibil ca marea problemă să fi fost salariul meu, considerat destul de ridicat, din ce am auzit. Poate că au vrut să aducă alți jucători pe care să îi plătească din acei bani… Multă lume spune că străinii care vin la Dinamo nu se implică, dar pentru a simți ceva pentru un club ai nevoie de puțin timp. Eu aveam nevoie de o perioadă de adaptare. Nu sunt un mercenar!

M-am interesat de istoria lui Dinamo, știam de derby-urile cu Steaua și de cele cu Rapid, din trecut. În câteva săptămâni, nu poți spune că te atașezi de o echipă, dar simțeam că aș putea să o fac dacă aș fi rămas. E greu să fac o comparație cu alte echipe unde am jucat, pentru că fotbalul ține mult și de mental. Când trebuie să faci puncte și nu reușești, presiunea e foarte mare, iar jucătorii nu evoluează la cel mai înalt nivel. Când câștigi, evident și tu joci mai bine.

Nu port ranchiună celor de la Dinamo, chiar dacă lucrurile care mi s-au întâmplat au fost greșite. Accept că așa este viața de fotbalist, te poți lovi și de astfel de situații. M-am bucurat că foștii mei colegi au câștigat cu Voluntari și sper să obțină o victorie în marele meci cu Steaua. Știu că este o partidă deosebit de importantă pentru ei, dar și pentru fani”, a declarat Teddy Mezague pentru fanatik.ro.

Citește și:

Gigi Becali: ”O să-i dea și Luțu 1 și Luțu 2 de o să-i rupă capul”. Ce jucător aprecia de la Dinamo

-->
Previous Gigi Becali: ”O să-i dea și Luțu 1 și Luțu 2 de o să-i rupă capul”. Ce jucător aprecia de la Dinamo
Next EXCLUSIV Când va intra primul buldozer pe stadionul Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *