Un jucător dă din casă din vestiar: ”Ne mai dor și mâinile”


-->
13 jucători noi au venit în ultimele trei luni în Ștefan cel Mare, iar în acest moment Dinamo are fotbaliști din 13 țări diferite. România, Irlanda, Lituania, Albania, Franța, Anglia, Algeria, Croația, Belgia, Nigeria, Mali, Grecia și Italia sunt țările de unde provin jucătorii din lotul actual al ”câinilor”. Așa că în vestiar se vorbesc mai multe limbi, dar jucătorii se înțeleg în general în engleză și franceză.

”Ne înțelegem în multe limbi, e adevărat, dar bine. Ne înțelegem și prin semne, ne mai dor și mâinile, dar e totul în regulă. Eu m-am integrat bine, suntem mulți jucători noi, am reușit să ne închegăm”, a declarat astăzi Ioan Filip.

Fotbalistul care a fost căpitanul dinamoviștilor în meciurile din Antalya la care Dan Nistor nu a putut juca, a vorbit despre meciul cu Sepsi, care se va disputa marți.

”O să ne aștepte un meci greu, cu siguranță și temperaturile vor fi mai scăzute decât la București, dar nu trebuie să ne căutăm alibiuri și trebuie să mergem ca o echipă mare ce suntem, ca Dinamo, și să câștigăm. Noi suntem bine, am fost încrezători, chiar și în pregătiri, chiar dacă n-am avut rezultate în pregătiri, știam că în campionat o să fie altceva.

Noi am produs o surpriză plăcută, Sepsi, nu. Cred că avem un moral mai bun. A fost un meci, mai avem patru finale, și vom vedea ce se va întâmpla. Încă credem în play-off, depinde de noi, mai avem patru meciuri, trebuie să le câștigăm și apoi vom vedea ce o să fie”, a încheiat închizătorul de de 29 de ani care a fost campion al României cu Oțelul.

Citește și:

ÎN SFÂRȘIT Cine-i ia apărarea lui Rednic în conflictul cu Lucescu

Previous ÎN SFÂRȘIT Cine-i ia apărarea lui Rednic în conflictul cu Lucescu
Next Nicolae Dică, impresionat de trei jucători de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *