Un jucător care mai are de primit bani, mesaj pentru noii acționari


-->

Dinamo a intrat într-o nouă perioadă, cu noi acționari. Andrei Radu, fost jucător la Dinamo, a ajuns în Grecia la PAS Giannina și are un mesaj pentru noii conducători.

”Le țin pumnii, îi urmăresc, mă bucur că au intrat în play-off, dar va fi foarte greu. Am fost acolo, știu ce e, va fi dificil. Însă oricum e bine că sunt acolo.

Încredere am avut în toți care au venit de-a lungul timpului și uite unde a ajuns Dinamo. Să demonstreze, să vedem fapte și atunci vor avea parte și de laude sau critici dacă nu e cazul. Mai puține vorbe, mai multe fapte, la Dinamo vorbe au tot fost, să fie și fapte. De asta are clubul nevoie. Părerologi am fost toți și uite că acum vorbim despre Dinamo în Liga a 2-a.

Mai am de primit vreo 8000 de euro. Cred că de pe la finalul anului trecut trebuia să-i primesc. Sunt discuții, vedem, o să-i primesc probabil cândva. Deocamdată mă simt bine aici, vreau să mai joc în Grecia, să prind meciuri, pentru că partea financiară se va rezolva. Am vârsta la care pentru mine azi e mai importantă partea sportivă. Trebuie să joc, să o fac bine și poate, chiar dacă acum e un vis îndepărtat, să revin să joc la echipa națională. Am făcut-o pentru U21, știu ce am simțit, visez să o fac și ca senior. A făcut-o Cristi Ganea de aici, sigur că pot și eu”, a declarat Andrei Radu pentru gsp.ro.

Citește și:

Religia, materie la Bacalaureat în România? Biserica Ortodoxă: ”O propunere justificată de realitate”

Previous Noul plan de reorganizare la Dinamo
Next Negoiță, înapoi la Dinamo? Cine ar mai veni în proiect

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *