Un jucător care face senzație în Liga a II-a a fost refuzat de Dinamo


Un alt jucător care face senzație a fost ratat de Dinamo. Cristian Cherchez are 16 goluri în acest sezon din Liga a II-a, după dubla reușită pentru Chindia Târgoviște în victoria cu FC Brașov (4-0 VIDEO). Putea să ajungă la Dinamo în 2014, dar antrenorul de atunci al „câinilor”, Flavius Stoican, a refuzat să-l păstreze, deși l-a avut sub comandă pe parcursul unui cantonament de iarnă desfășurat în Spania. Cu toate acestea, timpul nu este pierdut și poate acum alb-roșii au ochi pentru el.

Nu doar Dinamo a fost pe urmele lui Cherchez (26 de ani), ci și Guingamp, însă jucătorul nu a fost lăsat să plece la probe în Franța. Invitat în emisiunea „Fotbal Club”, directorul sportiv al roș-albilor, Ionel Dănciulescu, a povestit că atacantul a fost în probe, dar nu a fost păstrat de Stoican, deși tocmai tehnicianul solicitase să îl vadă la lucru.

Joi, vârful Chindiei Târgoviște a marcat de două ori în victoria cu 4-0 contra lui FC Brașov, în minutele 36 (din penalty) și 47. Cherchez își sărbătorește, de obicei, reușitele în stilul lui Cristiano Ronaldo.

„Cu noi a fost și într-un cantonament de pregătire în Spania. Nu a rămas pentru că așa a fost opțiunea antrenorului în acel moment, ca el să rămână în continuare la Târgoviște. Nu știu dacă a fost bună sau rea, e de urmărit evoluția lui în continuare”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

Previous FOTO Adrian Mutu, din nou tătic
Next Becali: ”O să fiu cel mai mare dinamovist”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *