Un jucător atacă DDB-ul: „Ni se spun minciuni cum ne spuneau spaniolii”


Andrei Radu, marcatorul golul extraordinar din semifinala Cupei României cu Astra Giurgiu este foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Dinamo.

„Ni se spun minciuni cum ne spuneau spaniolii. Este foarte greu să ne motivăm noi, ca jucători, având în vedere că nu ne-am primit salariile de patru-cinci luni, majoritatea dintre noi. În fiecare zi ne pleacă câte un coleg. Nu știu exact cine va pleca, însă, în fiecare zi, în vestiar, în mare parte despre asta se vorbește.

Noi suntem arătați cu degetul, însă noi ne-am făcut treaba, sezonul trecut, în niște condiții care nu știu câți jucători ar fi reușit să scoată echipa de la retrogradare. Nu am contestat DDB-ul, ei au fost alături de noi și le mulțumim pentru asta. Însă, nu cred că e normal ca noi, jucătorii, să fim arătați cu degetul, având în vedere că am dat totul pe teren, în niște condiții care eu zic că nu erau de Liga 1, sezonul trecut, la Dinamo, cu multe probleme și multe lucruri absente de la pregătirea jucătorilor, până la condiții de antrenament și hrană, și pregătire.

Aștept să vedem ce o să se întâmple, dacă se vor pune la punct, dacă vor fi lucruri mai bune. Însă, având în vedere problemele cu care ne confruntăm zilnic, este greu să fim optimiști”, a declarat Andrei Radu, la finalul partidei CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Citește și:

Codrin Ștefănescu, furibund cu ”reziștii mitingiști”: ”Unde ați dispărut, securistoizilor?”

-->
Previous 8 jucători vor veni la Dinamo
Next OFICIAL Schimbări importante la Dinamo. Mesajul lui Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *