Un jucător anunță vremuri grele


Deian Sorescu poate reprezenta o gură de aer pentru conducerea dinamovistă în cazul în care va fi vândut. Suma obținută ar putea acoperi o parte din datoriile mai urgente ale clubului.

Jucătorul este și el conștient că e foarte greu să mai continue la Dinamo și ar dori să plece dacă și clubul va beneficia de o sumă bună.

„Acum va fi cel mai greu an al lui Dinamo. Sunt datorii care ne apasă și vin din urmă și e situația când DDB nu reușește să preia clubul de la spanioli sau de la altcineva.

Nu știu dacă voi mai fi la Dinamo din sezonului viitor, nu mi-am făcut niciun plan. Sunt în vacanță și vreau să profit, când vom începe reunirea vom discuta la club dacă au o strategie pentru sezonul viitor. Înainte de a începe campionatul am primit o hârtie din partea clubului că mă lasă să plec pentru un milion de euro.

Nu mi-am impus să nu merg la altă echipă, viață de fotbalist e scurtă și vreau să fac performanță. Când am venit la Dinamo aveam alt vis, dar, din păcate, s-au întâmplat alte lucruri.

E al doilea an când am stat cu frică la evitarea retrogradării, mai ales că strategia celor din club, mă refer la partea financiară, nu știu dacă vor mai aduce jucători cu experiență care să facă diferența”, a dezvăluit Deian Sorescu la Pro X.

Citește și:

Programul ”câinilor” după reunirea echipei pe 15 iunie

-->
Previous OFICIAL Suma necesară în cel mai scurt timp
Next Vrea să rămână la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.