Un jucător anunță ce se va întâmpla la club: „Vor pleca”


Ricardo Grigore se află la lotul național al României U23, acolo unde, cu Nicolae Dică antrenor, se pregătește pentru duelurile cu Mexic și Australia.

Acesta a oferit un interviu exclusiv celor de la Telekom și a discutat despre ce crede că se va întâmpla în această vară la Dinamo.

„Cu siguranţă că vor fi modificări de lot, jucători care vor pleca, alţii care vor veni. E normal, va fi un alt sezon şi trebuie să ne aşteptăm la lucrul ăsta”, susține tânărul fundaș central.

„Dacă nu se vor schimba lucrurile, vom merge la fel ca sezonul trecut. Dar sper din tot sufletul ca lucrurile să se schimbe şi să se pună la punct. Am fost la limită anul acesta să facem parte din istoria negativă a clubului şi nu aş vrea să fie numele meu în istoria negativă a clubului.

Cu siguranţă că vor fi modificări de lot, jucători care vor pleca, alţii care vor veni. E normal, va fi un alt sezon şi trebuie să ne aşteptăm la lucrul ăsta. Oficial deocamdată nu a fost nimic (n.r. despre transferul la Cagliari), a fost doar în presă.

Am fost bucuros, dar dacă nu s-a realizat transferul, degeaba se vorbeşte. Într-un moment ca ăsta, ar fi fost un drum deschis pentru mine pentru a performa mult mai mult”, a declarat Ricardo Grigore pentru Telekom Sport.

Citește și:

Cel mai bun pasator din play-out a dezvăluit: ”M-a dorit Dusan Uhrin”

Previous Veste îngrozitoare venită dinspre FIFA pentru Dinamo
Next Ante Puljic: „Suporterii care au strâns bani din bilete, ei au salvat clubul, însă au ajutat Dinamo, nu pe Ante Puljici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *