Un jucător a plecat înainte de baraj


Dinamo are probleme mari sportive înaintea barajului de menținere în Liga 1. Un fotbalist deja a fost trimis la echipa a doua pentru că a spus răspicat că vrea să plece chiar dacă mai are încă doi ani de contract.

Marco Ehmann a cerut să părăsească echipa, a fost trimis la Dinamo II, cu care se zbate să scape de la retrogradare în Liga 3. Ehmann este trimis la echipa secundă, în Liga 3, ultimul rezultat fiind 1-3 cu Real Bradu. Și Dinamo II este tot la retrogradare!Fundașul de 20 de ani nu va fi lăsat să plece fără sumă de transfer, discuția decisivă cu el fiind zilele viitoare.

Marco Ehmann a dispărut din echipa alb-roșiilor în ultimele trei meciuri oficiale, Dusan Uhrin nu se mai bazează pe el după ce fundașul de 20 de ani i-a comunicat că vrea să plece de la Dinamo, având propriile nemulțumiri.

Chiar dacă este un jucător eligibil cu regula U21 și a avut șanse de a evolua în tricoul „câinilor”, de la sosirea cehului, apărătorul a avut o cădere. A fost integralist cu Rapid (1-3), victimă a raidurilor lui Rareș Ilie, a mai bifat 23 de minute cu FCU Craiova (1-2), a avut și probleme medicale și le-a transmis dinamoviștilor că nu-și vede viitorul în alb-roșu. Cu toate că mai are doi ani de contract, iar conducerea clubului nu va accepta plecarea lui gratis, afirmă sursele GSP!

Citește și:

Valentina Borcea, adevărul despre relația cu Cristi Borcea

Previous Ce legătură s-a creat între Dinamo și Formula 1
Next Galeria lui Dinamo râde de marii rivali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *