Un jucător a cerut să plece de la club


FANATIK a aflat că Marco Ehmann, unul dintre titularii lui Dinamo din actualul sezon, a cerut să plece de la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Jucătorul nu a făcut deplasarea la Mediaş.

Din informaţiile FANATIK, Marco Ehmann vrea să plece de la Dinamo, echipă la care s-a transferat în 2018, de la juniorii lui Karlsruhe. Fundaşul central era una dintre opţiunile “câinilor” pentru regula U21, însă nu mai prinde lotul lui Dusan Uhrin. Jucătorul nu este în lotul lui Dinamo pentru meciul de la Mediaş, cu Gaz Metan. Este al doilea meci consecutiv în care fotbalistul de 21 de ani nu prinde lotul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Marco Ehmann a început anul 2022 ca titular în defensiva lui Dinamo, însă şi-a pierdut locul în primul “11” după venirea lui Dusan Uhrin. În mandatul antrenorului ceh, în cele cinci meciuri din play-out, a fost o singură dată în formaţia de start, în derby-ul cu Rapid, din prima etapă a acestei faze.

Cornel Dinu, despre Marco Ehmann

“A alcătuit primul „11” (n.r. Dusan Uhrin), cum spuneam, ciudat, a făcut schimbări ciudate. Grădinaru cu Ehmann, care are și el o parte din vină, ca și ceilalți fundași la golul înfrângerii, din minutul 90+2, când l-au asistat pe Compagno cum trage nejenat la poarta neinspiratului Eșanu”.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Acuzații incredibile la adresa lui Zăvăleanu
Next Echipele probabile la Gaz Metan-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *