Un investitor surpriză? Conducerea recunoaște: „Așteptăm niște surprize din alte părți. O surpriză plăcută”


Deși Dinamo a scăpat de retrogradarea directă și momentan și de locurile de baraj, un alt pericol planează asupra clubului, greu încercat de problemele financiare. Suporterii din programul DDB încearcă în continuare să strângă aproximativ 260.000 de lei pentru rata ANAF, la care se vor adăuga și reeșalonări. Data limită este 15 mai.

„Așa este! E vorba de o sumă de aproximativ 200.000 de euro. Rata ANAF pentru baza de la Săftica este cea mai urgentă și trebuie achitată lunar până la data de 15. Deocamdată suporterii sunt singurii care ne pot ajuta, dar așteptăm surprize! Suporterii încearcă și ei să cumpere bilete, dar nu numai asta. Așteptăm niște surprize din alte părți. Sperăm să fie o surpriză plăcută”, a spus președintele „câinilor” pentru FANATIK.

Legat de medicul Liviu Bătineanu, care a lipsit pentru scurtă vreme de la Săftica: „A lipsit puțin de la Săftica. Într-adevăr, au fost ceva probleme cu banii, dar s-au rezolvat. Nimic grav. Se vor rezolva definitiv, ușor-ușor. La fel și în cazul altora. Dar peste tot sunt probleme, nu numai la Dinamo”, a lămurit lucrurile Eftimescu.

Despre Dușan Uhrin: „Eu am crezut tot timpul în echipă și v-am mai spus că am încredere în echipă. Uite că s-a adeverit. Cred că cea mai importantă schimbare adusă de Dusan Uhrin a fost formula de joc și noul sistem cu trei fundași centrali. A reușit să găsească rapid o formulă câștigătoare”, a mai spus fostul mare portar al lui Dinamo.

Citește și:

Anunț DDB: „Vor sări scântei”

Previous Marți, zi decisivă. Cortacero ar putea deveni istorie
Next Danciu râde de spanioli: „Vin pe măgăruș”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *