Un fundaș crescut de Fiorentina, la Dinamo. Când se poate face afacerea


Dinamo este aproape să se înțeleagă cu un jucător care ar întări departamentul defensiv, acolo unde echipa din Ștefan cel Mare a suferit cel mai mult. Ei s-au înțeles de principiu cu un fundaș central, care evoluează și pe banda dreaptă, italianul Lorenzo Gonnelli.

Fanatik.ro scrie că negocierile sunt extrem de avansate, fotbalistul acceptând oferta ”câinilor”, și dacă conducerea lui Dinamo se va înțelege pentru un împrumut al acestuia de la Livorno până în vară, cu opțiune de cumpărare, atunci Gonnelli ar ajunge săptămâna viitoare în România, unde s-ar antrena alături de ”câini” când aceștia se întorc din Turcia.

Lorenzo Gonnelli ar deveni al doilea italian din lotul lui Mircea Rednic, după Mattia Montini. Atacantul a fost unul dintre puţinii fotbalişiti ai lui Dinamo care au confirmat în 2018. Gonnelli a fost format la juniorii celor de la Fiorentina şi apoi a ajuns la Livorno.

Din 2014 la actualul său club, apărătorul caută o nouă experienţă şi vrea să încerce transferul în străinătate, iar Dinamo i se pare cea mai bună soluţie în acest moment. El a jucat pentru Livorno în 7 partide de Serie B în acest sezon, dar are, din 2014, 76 de partide şi un gol înscris.

Citește și:

Ce-a zis Popa imediat după hattrick. Superoptimism și mulțumiri pentru Rednic

-->
Previous Sean McDermott, primele declarații la Dinamo
Next Ce-a zis Popa imediat după hattrick. Superoptimism și mulțumiri pentru Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *