Un fundaș central cotat la 15 milioane € este pe lista lui Rednic


Sursele GSP susțin că primul transfer pe care Dinamo îl va realiza după revenirea lui Rednic este acela al fundașului dreapta Ayrton Mboko. În vârstă de 23 de ani, el este belgian de origini congoleze.

Mboko este liber de contract de la începutul lunii septembrie, când s-a despărțit de Beerschot. El a fost crescut de Standard și a jucat la seniori doar în Belgia, la Union SG și Beerschot.

Mircea Rednic are și o variantă de rezervă, în cazul în care transferul lui Mboko pică. Este vorba despre Luis Pedro Cavanda (30 de ani), și el belgian cu origini congoleze. Cavanda este liber de contract din mai 2020, când s-a despărțit de Standard Liege.

Cavanda a fost în probe la FCU Craiova vara trecută, adus pe filiera Luana Rednic, dar oltenii nu l-au semnat. Cavanda are un CV impresionant, în care figurează echipe precum Torino, Lazio, Trabzonspor, Galatasaray și Standard Liege.

Un alt nume de pe lista „Puriului” este fundașul central Joris Gnagnon (24 de ani), frate cu Harlem Gnohere. Crescut de Rennes, Gnagnon are 3 meciuri la echipa națională U21 a Franței și a jucat ultima dată la Sevilla, de care s-a despărțit în această lună.

În iulie 2018, Sevilla a plătit 13,5 milioane de euro pentru Gnagnon, dar acesta nu a reușit să se impună la trupa andaluză, pentru care a adunat doar 17 meciuri.

Citește și:

Cristi Borcea: „Vorbesc tot timpul cu Nicolae Badea”

-->
Previous Cristi Borcea: „Vorbesc tot timpul cu Nicolae Badea”
Next Iuliu Mureșan a vorbit despre întoarcerea lui Gnohere la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *