Un FOTBALIST italian l-ar putea înlocui pe Nistor: „Sunați-mă”


Piața transferurilor devine tot mai agitată în această perioadă. Impresarul Florin Manea a vorbit despre posibilul transfer al lui Nistor și a spus că ar putea aduce un jucător din Anglia în locul acestuia: pe Diego Fabbrini.

„Dacă FCSB ar da 750.00 de euro și pe Qaka, eu l-aș da pe Nistor. Cu banii aceștia iei jucători foarte buni. Dacă șefii lui Dinamo mă caută, le aduc eu un jucător bun, pe Diego Fabbrini. Are meciuri în Italia, Spania și Anglia. Vine pe costuri mai mici decât Nistor, îi plătește Birmingham salariul. E de cinci ori mai bun ca Nistor. Sunați-mă!”, a declarat Florin Manea la Pro X.

Diego Fabbrini este un jucător italian care poate juca în bandă sau în spatele vârfului. Are 28 de ani și este legitimat la Birmingham City, în liga a doua engleză. Fabbrini a fost crescut de Empoli, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Udinese, Palermo, Siena, Watford, Millwall, Middlesbrough, Spezia și Real Oviedo.

Fabbrini a ajuns la Birmingham în martie 2015, sub formă de împrumut, pentru 2 luni. În ianuarie 2017, Birmingham l-a cumpărat pentru 2 milioane de euro. Ulterior, formația engleză l-a împrumutat la Spezia și Real Oviedo. Cele mai multe meciuri are la Empoli, 60. La Birmingham, Fabbrini a evolua în 28 de partide.

Citește și:

Cât a ajuns să valoreze Nistor. Cum a replicat eroul filmului

Previous Devotament! Ce vor să facă fanii ca Nistor să nu plece de la Dinamo
Next Cât a ajuns să valoreze Nistor. Cum a replicat eroul filmului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *