Un fotbalist e sigur: ”Asta va face Negoiță”


Fotbaliștii lui Dinamo nu-și fac griji că patronul lor ar putea să vândă clubul din Ștefan cel Mare. Ba mai mult, Dan Nistor îl laudă pe Ionuț Negoiță, și-și explică declarația.

”Negoiță este un patron pe care toate echipele din România și l-ar dori. Cu siguranță acum o să-mi iau înjurături. Dar dacă dânsul spune că-ți dă un leu, un leu îți dă. Și cu asta am spus tot. Nu-și promite marea cu sarea. Domnule atâta pot să-ți dau, atât îți dau. El atât poate să ofere în momentul de față. Dacă se va găsi altul, milionar în euro, în lire, să vină să-ți propună mai mult, cu siguranță atunci Dinamo va avea jucători cu 40.000 de euro pe lună. Toți banii sunt la zi, totul e la zi. Nu ne minte niciodată. Cum au fost alții în Liga 1. Am stat 8 luni neplătiți și nici acum nu ne-am luat banii. Și echipa e acum în Liga a II-a. Negoiță își dă leul pe care ți-l promite la timp. N-ai ce să-i reproșezi. Că suporterii vor mai mult, e normal să-și dorească asta. Dar el atât poate”, a declarat Dan Nistor.

”Din punctul meu de vedere eu cred că nu va vinde acest club. Ați văzut și dumneavoastră și v-am spus și mai devreme, au fost N cumpărători, turci, greci, arabi, japonezi, toate națiile. Și până acum nu s-a vândut. Eu nu cred că va vinde” Dan Nistor, căpitan Dinamo

Citește și:

Un fotbalist care a fost dorit de Dinamo va rămâne adversarul ”câinilor”. Cu cine a semnat

Previous INTERVIU PREMIUM Marius Dima, preparatorul lui Dinamo: ”Mi se spunea Ceaușescu”
Next Un fotbalist care a fost dorit de Dinamo va rămâne adversarul ”câinilor”. Cu cine a semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *