Un fotbalist de la Dinamo vrea să se retragă


Roberto Ioan Diniță, fiul fostului atacant stelist Laurențiu Diniță, nu a mai venit de două luni la antrenamentele lui Dinamo. Fotbalistul în vârstă de 19 ani vrea să se lase de fotbal dacă nu e lăsat să plece.

Mijlocașul Roberto Ioan Diniță, 19 ani, fiul fostului atacant stelist Laurențiu Diniță, lipsește de două luni de zile de la programul dinamoviștilor, atât la prima echipă pregătită de Mircea Rednic, cât și la formația secundă a clubului din Ștefan cel Mare, antrenată de Sorin Colceag.

Ultimul antrenament al lui Roberto Diniță la Dinamo a avut loc la mijlocul lunii septembrie, sub comanda italianului Dario Bonetti, în cantonamentul de la Săftica. Antrenorul Dario Bonetti a fost demis de președintele Iuliu Mureșan a doua zi după eșecul la scor cu FCSB, 0-6 pe Arena Națională.

Sorin Colceag a preluat interimatul primei echipei, iar de-atunci, din 15 septembrie, Roberto Diniță refuză să se mai prezinte la antrenamente. Ba mai mult, fotbalistul a fost chemat și de Mircea Rednic la ședințele de pregătire, însă nu a vrut să vină.

FANATIK a luat legătura cu tatăl fotbalistului, Laurențiu Diniță, dublu campion al României cu Steaua București. El a spus că fiul său nu mai vrea pur și simplu să meargă la Dinamo și speră ca în iarnă să se găsească o soluție prin care să devină liber de contract:

“Nu mai vrea să meargă la Dinamo. Nu ştiu ce legături are, dacă este vorba Sorin Colceag sau altcineva. Copilul nu vrea să mai meargă la Dinamo şi atâta tot. O să încercăm în iarnă dacă putem să luăm actele.

O să vedem dacă doreşte copilul să plece în altă parte, dacă nu se poate, o să se lase. Pentru mine, ca părinte, situaţia nu este bună. Am făcut sport de mic, am fost în fenomen. Dar ce să fac acum? Nu am ce să fac!

“Mircea Rednic l-a chemat la antrenament, dar copilul nu a vrut să se ducă”

Îmi doresc foarte mult să joace, dar dacă el mi-a spus că nu mai vrea la Dinamo, trebuie să găsim o soluţie să putem să mergem în altă parte. Mircea Rednic l-a chemat la antrenament, dar copilul nu a vrut să se ducă.

Aşteptăm iarna, ca să vedem dacă găsim înţelegere, să găsim o soluţie unde să se ducă. A fost junior, contractul lui este scadent în 2025. Dacă nu găsim înţelegere, nicio problemă. Se va lăsa de fotbal.

A făcut sacrificii, dar sunt mulţi jucători care au făcut sacrificii. Asta este situaţia”, a spus Laurenţiu Diniţă pentru FANATIK.

Citește și:

Reguli noi la Târgul de Crăciun București. Firea către Dan: ”Primar fără suflet”

-->
Previous Mesajul PCH: „Dinamo are antrenor”
Next Dinamo primește întăriri la antrenamente

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *