Un fotbalist de 24 de mil de euro, pe lista lui Mutu


Adrian Mutu vrea să dea lovitura pe piața transferurilor în această vară. El vrea să aducă un fotbalist extrem de bine cotat la Dinamo.

După ce i-a avut pe listă pe Mexes, Matuzalém sau Pazzini, acum Mutu ar urma să încerce în această vară încă o afacere care pare greu de crezut pentru nivelul Ligii 1: să-l convingă pe vârful paraguayan al lui Roma, Juan Iturbe, să vină la formația alb-roșie, anunță Știrile ProTV.

Fotbalistul de 23 de ani este deținut de AS Roma, însă a pierdut echipa și a ajuns să fie împrumutat la Bournemouth și Torino.

La Roma a strâns 68 de meciuri și a marcat de 5 ori. La formațiile la care a ajuns să fie împrumutat a jucat foarte puțin.

Sursa citată mai scrie că Dinamo va încerca să-l împrumute pe Iturbe doar în cazul în care Adam Nemec va pleca în Rusia, acolo unde este dorit de Ufa.

8.000.000 €
este cota pe transfermarkt a lui Juan Iturbe. Fotbalistul a fost cumpărat de Roma de la Hellas Verona pentru 24,5 milioane în 2014

Previous Nicolae Badea a reacționat după comunicatul MAI
Next Propuneri de noi contracte pentru doi jucători importanți. Ce șanse sunt

1 Comment

  1. Avatar
    Georgian
    mai 24, 2017
    Răspunde

    Mai bine aveti grija de Nemec si prelungiti-le contractele jucatorilor pe care riscati sa-i pierdeti gratuit in urmatoarele 6 luni…

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *