Un fotbalist care a jucat la Atletico Madrid, ofertat de Dinamo


Dinamoviștii au o listă cu jucători pe care vor să-i aducă în această vară.

Fostul jucător al lui Dinamo şi Atletico Madrid, Francisco Molinero, ajuns la 35 de ani se află pe această listă. În prezent, fundaşul care poate evolua pe toate posturile de apărare e legitimat în ligă secundă din Spania, la Sporting Gijon, iar jurnaliştii iberici au adus în faţă informaţii despre situaţia în care se află.

Conform Cope.es, Dinamo i-a făcut o ofertă lui Francisco Molinero şi aşteaptă răspunsul acestuia. În acest moment, fundaşul spaniol şi-ar dori să rămână la Sporting Gijon, dar totul depinde negocirile cu clubul iberic, în condiţiile în care contractul i-a expirat: „Dinamo Bucureşti, echipa din România pentru care Molinero a jucat în 2010, i-a făcut o ofertă. Clubul are un nou acţionariat format din spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, care a fost la Granada. Directorul sportiv e tot spaniol şi îl doresc pe veteranul spaniol. Totuşi, agentul jucătorilor le-a transmis că acesta-şi doreşte să continue la Sporting Gijon.

În acest moment, fundaşul spaniol aşteaptă un semn din partea lui Gijon şi un nou contract. Totuşi, totul depinde de salariul care i se va propune. Jucătorul e încrezător că se va ajunge la o înţelegere cu Sporting Gijon”, mai notează Cope.es.

Francisco Molinero mai e dorit şi de alte cluburi din liga secundă, precum: Alcorcon şi Fuenlabrada.

Previous Marica a vorbit cu Contra despre planul spaniolilor la Dinamo
Next Motivul din spatele deciziei de a-i prelungi contractul lui Sorescu EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *