Un fotbalist adus de Rednic anul trecut, aproape de lovitura carierei


-->
Mircea Rednic a adus sezonul trecut jucători cu salarii foarte mici pentru ca clubul să nu ajungă să aibă datorii mari, cum se întâmplă în prezent. Unul dintre ei este Reda Jaadi.

Presa din Belgia scrie că mijlocașul este aproape de un acord cu KV Mechelen.

Reda Jaadi o părăsea pe Royal Antwerp pe 11 ianuarie 2019, atunci când semna cu Dinamo, la solicitarea lui Mircea Rednic.

Belgianul cu origini marocane a fost pus pe liber de formaţia din Ştefan cel Mare în august şi a semnat cu FUS Rabat, din Maroc.

După 17 meciuri în această ţară, reprezentanţii săi l-au anunţat pe Jaadi că există o ofertă concretă pentru el de la Mechelen, scrie presa din Belgia.

Gruparea belgiană ocupă locul 6 în campionat şi se luptă pentru participarea în cupele europene, fiind mai bine clasată în acest moment decât Genk sau Anderlecht, formaţii cu greutate din fotbalul din această ţară.
Jaadi a mai jucat pentru Mechelen în sezonul 2016-2017, dar acum ar ajunge să joace la o formaţie cu alte ambiţii. Ar fi cel mai înalt nivel la care a jucat până acum Jaadi, fotbalist crescut de Standard Liege, o formaţie însă la care nu a apucat să evolueze într-un meci oficial.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI Dovadă de solidaritate contra Coronavirus în județul Hunedoara

Previous ULTIMA ORĂ Decizia dinamoviștilor în legătură cu jucătorii străini
Next ULTIMA ORĂ Claudiu Florică, veste mare pentru Dinamo după ce tocmai a fost pus șef la Charlton

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *