Un fost selecționer surprinde: ”Ce s-a întâmplat așa rău la Dinamo?”


Toată lumea vede o situație dezastruoasă în Ștefan cel Mare cu o echipă care se gândește dacă prinde sau nu play-off-ul, ceea ce ar fi un coșmar pentru orice dinamovist pur-sânge, dar formația patronată de Ionuț Negoiță primește și laude.

„S-a discutat foarte mult acest subiect, în ultima perioadă. Nu pot să comentez deciziile pe care le ia domnul Negoiţă, dar dacă stăm să ne gândim Dinamo probabil a trecut doar printr-o perioadă mai proastă. E destul de greu să găseşti oameni care să bage bani în fotbal, în ziua de astăzi.

Haideţi să ne gândim: Penedo este unul dintre cei mai buni portari din campionatul nostru, în primii 3, Romera a jucat în campionatul Spaniei, Katsikas, Marici, Nedelcearu, ultimul fiind jucător de echipa naţională de tineret. La mijlocul terenului, Anton este jucător de echipă naţională, care a jucat în Spania. Mahlangu, un jucător bun, Salomao este un jucător pe care şi l-ar dori orice echipă din România, la fel şi Nemec. Hanca este jucător de echipă naţională.

Până la urmă cred că s-a făcut prea multă tevatură pe ce s-a întâmplat la Dinamo. Ce s-a întâmplat la Dinamo? Din punctul meu de vedere are o echipă foarte bună. Are unul dintre cele mai bune loturi din ţară. În primele 3-4, cu siguranţă”, a spus Emil Săndoi la Look TV.

Previous Surprize, surprize la Dinamo! Cu cine a decis Miriuță să atace din start CFR-ul lui Petrescu
Next CALCULE Ce șanse mai au ”câinii” la play-off

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *