Un fost președinte de la Dinamo îl face praf pe Mureșan


Fost președinte al cluburilor la Dinamo și Rapid, Dinu Gheorghe, a fost deranjat de modul în care Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, l-a demis pe antrenorul Mircea Rednic.

„Am vorbit de două-trei ori cu Rednic după ce a fost demis. Era afectat de modul în care a fost tratat. Putea să-l cheme și să-i spună să nu mai continue. Își strângeau mâna și asta era tot, dacă nu erau mulțumiți.

Nu se face așa la un club ca Dinamo! Probabil că Mureșan a confundat Dinamo cu un alt club mai mic, pe unde a fost el, dacă a fost.

Ar fi trebuit să-l cheme civilizat, să-i spună motivele. Nu să apară la televizor. Acum, Mureșan are vestiarul în mână, să le dea 20.000 de euro la Filip și la Matei, poate joacă mai bine”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

„Nu știu dacă Mircea Rednic va mai primi cei 32.000 de euro pe care-i mai are de luat de la Dinamo. S-ar putea să renunțe la ei. Din punct de vedere financiar, Mircea Rednic este un om realizat, și el și familia lui.

Nu cred că stă în cei 32.000 de euro. Dacă cei de la DDB (n.r. – programul Doar Dinamo București) vor insista, și am văzut că Mircea Rednic are o relație bună cu ei, la fel și cu PCH (n.r. – Peluza Cătălin Hîldan), cred că va renunța.

Dar nu pentru că l-ar forța Iuliu Mureșan. Mircea Rednic este dinamovist. Nu poate să spună nimeni altceva”, a mai declarat Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Citește și:

Cum îi motivează Stoican pe cei reveniți din exil: ”Arde cămașa pe noi”

-->
Previous Primul jucător chemat de Stoican la Dinamo
Next Un fost jucător de la FCSB, aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *