--> -->

Un fost oficial LPF îl distruge pe Bîrsan: „E arbitru de turmă”


-->
Dinamo a pierdut ieri cu CFR Cluj, scor 1-0, o partidă care s-a lăsat cu 2 eliminări. Ambele cartonașe roșii s-au arătat în prima repriză și au fost luate de către Paul Anton și Florin Bejan. După finalul partidei au curs o serie de declarații, atât din partea fanilor dinamoviști, cât și din partea antrenorului, a jucătorilor, dar și a altor oameni de fotbal din Romania, toate contrazicându-l pe centralul partidei și criticându-l pentru arbitrajul foarte slab.

Dumitru Dragomir, cel care a stat la șefia LPF-ului timp de 18 ani a comentat și el partida „câinilor”, dar și prestația arbitrului Marcel Bîrsan.

„Rușinos! Un arbitraj mai mult decât rușinos. Aveam impresia că e un om serios Bîrsan ăsta, dar e de turmă și el. A greșit șmecherește. Din avion se vede! Ăștia nu sunt arbitri deștepți care fac asta. Au vrut să o curețe pe Dinamo, ce să mai! Nici în inferioritate nu o băteau pe Dinamo.

Băi, fraților, băi, când ești în situația lui Dinamo nu te ajută nimeni! Bine, greșelile care s-au făcut la Dinamo sunt impardonabile, nici nu am auzit până acum de așa ceva.

Dacă nici pentru un meci ca ăsta nu îl tragi un pic pe dreapta, înseamnă că e ceva în neregulă”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Întrebat despre plângerea depusă la Poliție de către arbitrul Marcel Bîrsan: „Când a făcut măgăria pe care a făcut-o, de ce nu s-a gândit la asta?”, a spus Dumitru Dragomir pentru aceeași sursă.

Citește și:

Albentosa după debut: ”Brutal”

 

-->
Previous Urare specială de ziua lui Pablo Cortacero
Next BOMBĂ Cortacero ar fi în București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.