Un fost oficial dinamovist l-a altoit pe Tănase


-->
FCSB s-a impus, din nou, în ultima secundă în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2. Din informațiile Telekom Sport, după meci, Florin Tănase a susținut că ar fi fost agresat de preparatorul fizic al clubului piteștean, George Neagu, fostul preparator fizic al lui Dinamo.

Florin Tănase a acuzat că a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş, George Neagu. Cei doi au dat declaraţii poliţiştilor prezenţi la stadion în legătură cu ce s-a întâmplat în afara terenului de joc.

„Un băiat de la ei de aici a venit să mă lovească, asta este. Se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei, sunt limitaţi şi aşa reacţionează.

Eu mă bucur că am făcut un meci bun şi am câştigat. După m-am întors, m-am dus şi mi-am luat geaca şi m-am intors. Atunci s-a întâmplat.

Spiritele s-au încins de pe teren, arbitrul a permis asta. Fault intenţionat! Am fost lovit în abdomen intenţionat de Şerban, nesancţionat, erau trei arbitri pe cinci metri pătraţi şi nu a dictat nimic. Apoi şuturi, piedici, călcâie, niciun fault… Nu inţeleg”, a povestit Florin Tănase, potrivit Telekom Sport.

Citește și:

Uhrin cu Irobiso stoper. Patru s-au rupt!

Previous Filip s-a certat cu un suporter după meci
Next Dinamo, amical cu o echipa de peste hotare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *