Un fost mare jucător aruncă BOMBA: „Acolo e Dinamo”


Războiul echipelor de tradiție de la noi din țară pare fără sfârșit. Acum a venit rândul unui fost mare dinamovist, dat afară de curând de Ionuț Negoiță, să critice echipa finanțată de patronul de la Rin.

“Fotbalul ăsta al nostru a luat-o razna rău de tot. Aia de la Timișoara se bat între ei. Rotaru cu Mititelu se bat la Craiova între ei pentru Universitatea. Gigi se bate cu Talpan și cu cei de la CSA pentru Steaua, dar de Dinamo de ce nu vorbește nimeni?

Și acolo sunt două echipe, iar Dinamo adevărat este cel al lui Badea. La el este Dinamo adevărat. Voi credeți că de nebun omul ăla a început din Liga 4? Însă acestui om nu îi place gargara prin presă si pe la televizor și își vede liniștit de proiectul lui. Este mult mai sănătos acest proiect din Liga 4, iar proiectul lui Badea nu are probleme cu ieșitul din insolvență. Echipa din Liga 1 a lui Negoiță are o mare problemă cu ieșirea din insolvență, iar voi o știți prea bine. Însă ăsta este fotbalul românesc de acum și nu credeam că o să văd cum oamenii încep să își facă echipe și se bat pentru numele Dinamo, Steaua, Rapid, Universitatea Craiova, Poli Timișoara”, a spus Lupu.

Citește și:

Noi înțepături în ce-l privește pe Contra. Nu s-au uitat vechile dispute

-->
Previous Ce atacant vrea Bratu. Are cifre ce dau fiori!
Next Neînvinși în Liga Națiunilor. Ocazie uriașă irosită pe final

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *