Un fost jucător iese la atac: „E foarte grav”


-->
Liviu Ganea (33 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo.

Fostul atacant de la Dinamo a colaborat cu Răzvan Zăvăleanu la CFR Cluj, când clubul se afla în insolvență. Ganea a fost sub contract cu CFR Cluj între februarie 2012 și iulie 2014 și mai are de încasat 80.000 de euro de la ardeleni, bani pe care nu i-a mai recuperat după ce societatea a intrat în insolvență.

„Eu am spus-o de când a venit că mi se părea ciudat. Din toți administratorii și din toate firmele, pentru Dinamo l-au ales pe domnul Zăvăleanu? Mi s-a părut ciudat. Să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo? Mi s-a părut ciudat.

Uite că se adeveresc anumite lucruri. Apar anumite conflicte de interese. Nu întâmplător a ajuns să conducă Dinamo. E foarte grav ce-mi spui.

Nu știu cum vor reacționa suporterii lui Dinamo la chestia asta. Cum poate să te conducă un om care poate are un interes mai mare ca cei de la U Cluj să fie în Liga 1?”, a spus Ganea la GSP LIVE.

„Dinamo nu a arătat cum mă așteptam. Înainte de baraj, Dinamo a arătat mai bine. E destul de greu să revii de la 0-2. Depinde de cum vor începe meciul cei de la Dinamo. Pentru Dinamo, retrogradarea ar însemna falimentul.” – Liviu Ganea

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous Unde vrea Dinamo să joace sezonul următor
Next Întâlnire între Șerdean și Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *