Un fost jucător al Viitorului pe lista lui Dinamo


Dinamo are în continuare interzis la transferuri. Răspunsul primit aseară i-a dezamăgit pe dinamoviști, care așteptau o veste bună. Dinamo va trebui să facă dovada că nu are în cont suma disponibilă pentru a-i plăti datoria lui Isma Lopez, aceea de 370.000 de euro.

În timp ce poartă discuții cu Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Vlad Achim și Alex Răuță pentru a-i convinge să continue la Dinamo, deși au salarii restante, Iuliu Mureșan discută de principiu cu fotbaliști pe care i-ar vrea la Dinamo.

Dinamo îl vrea pe Andreias Calcan. Sursele Gazetei au dezvăluit că Andreias Calcan (extremă, 27 de ani) este pe lista „câinilor”.

Acesta este liber de contract și este din nou în atenția „câinilor”, așa cum a fost și când era junior. Calcan nu ar putea semna cu Dinamo până ce clubul nu primește undă verde de la FIFA sau de la TAS, astfel că negocierile s-ar putea bloca.

Jucătorul are oferte din Ungaria, iar dacă până luni Dinamo nu rezolvă problema interdicției de a face transferuri, acesta va pleca în străinătate, transmițându-le „câinilor” că nu poate aștepta la nesfârșit rezolvarea situației.

De-a lungul carierei, Calcan a jucat la U Cluj, Rm. Vâlcea, Willem II, Dordrecht, Almere City, Viitorul, Ujpest și Poli Iași.

Cota sa de piața este de 350.000 de euro, conform Transfermarkt.

Calcan e liber de contract din aprilie 2021, când a plecat de la Poli Iași, după ce antrenorul Nicolo Napoli l-a jignit de două ori în public, iar apoi l-a exclus din lot.

Acesta a fost extrem de nemulțumit și de problemele financiare, fiind cel mai vocal fotbalist din lotul lui Poli Iași.

Citește și:

Un rival al ”câinilor” îi trage la răspundere pe dinamoviști: ”Nu e normal, nu e corect”

-->
Previous Ultimele informații despre interdicția de la FIFA
Next EXCLUSIV Dusan Uhrin a luat decizia: „Da, este adevărat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.