Un fost jucător al rivalilor dorit de Dinamo


Dinamo se mişcă repede pe piaţa transferurilor şi a făcut deja mai multe mutări care cresc experienţa echipei, după ridicarea interdicţiei la transferuri.

Nica, Răzvan Popa, Torje și Matei au fost anunţaţi deja de conducere că au semnat cu „câinii roşii”, iar portarul Iliev și atacantul Mirko urmează să parafeze şi ei înţelegerile cu clubul. Toţi șase sunt liberi de contract, dar Dinamo poate lua gratis şi un jucător care cunoaşte bine campionatul României.

Kamer Qaka (26 de ani), mijlocaşul care în România a mai jucat la FCSB, Universitatea Craiova, este sub contract cu macedonenii de la Shkendija Tetovo, dar poate pleca liber de contract.

Albanezul cunoaşte campionatul României de pe vremea în care a jucat pentru Poli Iaşi (54 de meciuri), Universitatea Craiova (19 partide) şi FCSB (7 meciuri), astfel că acomodarea lui cu Liga 1 ar fi rapidă.

Atuul său este că e pregătit fizic pentru că a jucat cu actuala sa echipă inclusiv în preliminariile cupelor europene disputate de macedoneni. Decizia finală în privinţa lui îi aparţine antrenorului Dario Bonetti.

În iulie 2017, FCSB a plătit 400.000 de euro celor de la Poli Iaşi pentru Qaka, jucător pe care moldovenii îl luaseră de la Kristiansund.

După un an, jucătorul s-a întors la Iaşi pentru 200.000 de euro, de unde Universitatea Craiova l-a transferat pentru aceeaşi sumă un an mai târziu.

În octombrie 2020, oltenii l-au cedat la Kongsvinger, în Norvegia, iar din ianuarie 2021 albanezul evolueză pentru Shkendija, din Macedonia de Nord.

Citește și:

Klaus Iohannis, vehement : ”Noua alianță este un afront adus românilor, USR-PLUS trădează voința cetățenilor”

-->
Previous Noul decar al echipei
Next El este cel de-al șaptelea jucător cu care Dinamo s-a înțeles

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.