Un fost jucător al lui Dinamo îl desființează pe Negoiță: ”Pleacă!”


Un fost jucător important al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, a lansat un atac foarte dur la adresa lui Ionuț Negoiță. Patronul ”câinilor” a anunțat prin Ionel Dănciulescu că este dispus să vândă clubul pe 2 milioane de euro dacă cineva va fi interesat.

„Omul ăsta a spus că vinde clubul pe două milioane, dar câte datorii sunt în spate? Sunt datorii mari pe acolo. Nu cred că o să vândă pe două milioane. Dacă nu bagi bani n-ai cum să faci rezultate.

Când n-ai bani să ții echipa te apuci și-l vinzi pe Costache. Domnul Negoiță nu are puterea să țină singur echipa. Ar trebui să fie două-trei persoane lângă el. Dacă vrei să vinzi, vinde, bă băiatule, și pleacă!

Cred că problema e la președinte, echipă și antrenori. Miriuță n-are marfă, n-are cu ce să lucreze. Sunt mulți care se cred fotbaliști la Dinamo. Era supărat Filip că nu e convocat la națională de parcă jucase 50 de meciuri la națională. Dacă n-ai oferte, unde să pleci, mă? Dacă vrei să pleci, du-te în țară”, a declarat Vaișcovici la Digi Sport.

Citește și:

Un fost căpitan al lui Dinamo despre Filip: ”A fost profesionist”

-->
Previous Un fost căpitan al lui Dinamo despre Filip: ”A fost profesionist”
Next Unde ar putea pleca Nemec. Nu este o formație din România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *