Un fost jucător al lui Dinamo e mare afacerist. Ce are în plan


Sunt și foști dinamoviști care au știut ce să facă cu banii câștigați din fotbal. E drept, este vorba despre unul care a avut parte de o familie foarte bogată, de la care a învățat să facă afaceri. Este vorba despre Ciprian Marica, care a investit încă de când juca fotbal în imobiliare, are un hostel în zona Unirii, are o fundație și mai are de gând să investească și în domeniul medical, scrie gsp.ro.

„Discutăm de o afacere la nivel mai mare. O conturez în această perioadă. Sper să-i dau drumul într-un an. Nu vreau să vând încă pontul. Un singur lucru spun: va fi o investiție pe zona medicală. Lucrez împreună cu parteneri care se ocupă de ani de zile cu acest gen de business și sunt interesați să vină în România”, a declarat Marica.

Fostul fotbalist ajuns în prezent la 32 de ani nu este iertat de suporterii ”câinilor” pentru că a semnat în trecut cu FCSB, el fiind un produs 100% al clubului din Ștefan cel Mare. Așa că el s-a orientat să investească în fotbal spre un alt club, Farul Constanța. Primul pas – a cumpărat brandul.

„Îmi doream să activez în fenomen, dar antrenoratul nu m-a atras. Partea managerială mi-a făcut cu ochiul și de aceea m-am pregătit pe acest domeniu în Germania, Elveția și Spania.

Mi-am recăpătat liniștea după ce am terminat cariera de jucător, nu mai aveam presiunea meciurilor, nu mai existau așteptările publicului și ale conducerii, nu mai exista stimulul de a progresa zi de zi. Dar simțeam lipsa implicării directe în fotbal și mi-am zis mereu că dacă va apărea un prilej potrivit, voi reintra activ în sport. Farul mi-a oferit această șansă”, a dezvăluit Marica.

Citește și:

GENIAL Cum a fost poreclit Carlos Fortes după meciul cu Dinamo

 

Previous Ce promisiune face Florin Bratu după înfrângerea cu Mediaș
Next Un alt jucător pune pune punctul pe ”I”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *