Un fost golgheter dinamovist: „Sunt realist”


Andrei Cristea (37 de ani), retras recent din activitate, a urmărit din tribune câteva meciuri ale ”câinilor” din acest sezon și a fost dezamăgit de starea în care se găsește stadionul.  Fostul atacant spune că Dinamo ar merita o arenă nouă.

„Mi-aș dori cu drag să se realizeze acest lucru. S-a terminat Ghencea, Rapidul, se face la Chindia. Se face Arcul de Triumf, e important ca bazele sportive să fie în folosința tuturor. FCSB-ul să joace pe Ghencea, de ce nu? E o chestie foarte bună.

Cred că odată cu construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare, vor veni și niște investitori serioși. O echipă serioasă nu se poate prezenta cu un stadion în care lumea nu vede meciul! Deci eu mă duc la Dinamo la meciuri și trebuie să stau la zero (n.r. – Tribuna zero), că de la lojă nu vezi meciul! Trebuie să te uiți la televizor”, a spus Andrei Cristea, la ProX la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Despre un posibil baraj

„În momentul de față, la cum arată Dinamo, eu nu cred că vor fi favoriți la un meci cu U Cluj, Chiajna sau Hermannstadt. Clubul nici măcar nu are un preparator fizic. Mi-aș dori foarte mult ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Este un nume important, un club foarte mare, dar la cum se prezintă lucrurile acum, am emoții dacă ar juca cu U Cluj și credeți-mă, sunt realist”, a declarat Andrei Cristea la PRO X.

Andrei Cristea a fost golgheterul lui Dinamo și al Ligii 1 în sezonul 2009-2010, reușind să marcheze nu mai puțin de 16 goluri. Este ultimul golgheter pe care Dinamo l-a dat.

Citește și:

Becali, luat peste picior: ”E fake”

Previous Torje a trecut prin momente grele
Next Dorin Șerdean a fost la sediul lui Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *