Un fost fotbalist vrea să joace la Dinamo. Ce șanse are


Un fost fotbalist al echipei din Ștefan cel Mare, care are un trofeu de campion cu Dinamo în 2017, s-a propus astăzi la echipă. Adrian Ropotan, ajuns la 33 de ani, care s-a despărțit în vară de Concordia Chiajna, spune că își dorește să se întoarcă să mai joace măcar un meci în tricoul ”câinilor”.

”Nu vreau să pară o autoinvitație, dar mi-aș dori să mai joc măcar un meci pentru Dinamo. Acolo am crescut, acolo am avut satisfacții. Totuși, nu sunt disperat pentru această chestie. Cred că aș avea loc printre titularii de acum ai lui Dinamo. Mulți poate spun că sunt prea bătrân, unii nu m-au plăcut niciodată, asta este.

Echipa actuală a lui Dinamo nu arată prea bine. Este una dintre cele mai negre perioade ale echipei. Nu aș vrea să mai văd echipa așa. În sinea mea, sufăr, ca orice dinamovist, că echipa nu se mai bate la titlu în fiecare an. Nu mai văd dăruire. Am fost crescut acolo, iar acum nu mai văd lucrurile pe care le vedeam când jucam noi. Sunt și mulți jucători străini, care poate nu înțeleg ce înseamnă această echipă.

La o echipă precum Dinamo ar trebui continuitate. Cu Mircea Rednic, această echipă ar trebui să crească. E nevoie de un nucleu al jucătorilor care să crească împreună, să dezvolte anumite trasee. În momentul de față, Dinamo este o putere a grupului. Cei de acolo trebuie să lucreze împreună. Cu excepția lui Nistor, și poate a lui Fabbrini, nu văd pe nimeni de acolo care să facă diferența”, a declarat Ropotan la GSP Live.

Citește și:

Ashleigh Barty, declarație de zile mari despre Bianca Andreescu

Previous O nouă veste bună pentru Dusan Uhrin
Next Cum i-a influențat Dan Nistor pe cei de la Craiova să nu facă o schimbare importantă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *