Un fost elev a lui Mircea Rednic explică care este cea mai mare greșeală a antrenorului


Așa cum am scris și noi după eliminarea din Cupă, la Dinamo cea mai mare problemă în momentul de față este atmosfera de coșmar din vestiar după ce Mircea Rednic i-a amenințat public pe jucători că va aduce alții în locul lor. Asta este unul dintre motivele pentru care ei sunt blazați și nu mai pot să dea totul pe tefen. Ianis Zicu, fost elev al lui Mircea Rednic la Dinamo, explică unde „Puriul” a greșit.

„Când a venit Rednic, a spus că el are încredere în lot, că e bun, și că va face o evaluare. Apoi a spus că nu mai e bun și că trebuie schimbați foarte mulți jucători. Acești jucători nu vor juca bine sub nicio formă dacă tu spui asta. Doar dacă au valoare și au orgoliu. Ceea ce nu este cazul la Dinamo, în momentul de față.

Nu sunt jucători cu o valoare extraordinară. Și nu a ținut ce a spus Rednic nici atunci, nici acum. E un haos total și jucătorii nu pot să-și revină. Dacă aveau un minim de valoare, cred că erau mai sus de atât”, a spus Ianis Zicu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Citește și:

David a șters pe jos cu jucătorii lui Dinamo. Ce spune despre alte plecări

Previous David a șters pe jos cu jucătorii lui Dinamo. Ce spune despre alte plecări
Next Procurorii DIICOT au luat decizia în cazul Borcea. Ce va păți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *