Un fost director sportiv, în pole position să se întoarcă la Dinamo Exclusiv


-->
Mircea Rednic a anunțat că are nevoie de un director sportiv și în acest sens chiar a vorbit cu doi mari foști fotbaliști pe care i-a antrenat în Ștefan cel Mare: Ionel Dănciulescu și Marius Niculae.

Ionel Dănciulescu ezită însă să se întoarcă deoarece el este șeful academiei de fotbal de la CS Dinamo, are o relație foarte bună cu președintele clubului, comandantul Ionuț Adrian Popa și nu vrea să-l trădeze pe omul care i-a întins o mână de ajutor în timp ce Cortacero l-a dat afară în august 2020 și nici măcar când DDB a preluat puterea nu i s-a făcut ofertă concretă de a se întoarce. Pe de altă parte, nici Marius Niculae nu poate să se întoarcă la Dinamo, el fiind angajat al FRF.

Jucătorii s-au gândit la cine ar putea să-i ajute și să fie un liant între ei și conducerea clubului. Este vorba despre Cristi Bobar, în prezent președinte la CSM Reșița, în Liga a III-a. Bobar era supranumit vocea războinică pe vremea când era director sportiv la Dinamo pentru modul în care își apăra clubul în fața camerelor TV și nu numai.

De asemenea, el era apropiat de jucători și de antrenor și reușea să-i ajute pe aceștia cu orice aveau nevoie. Bobar a mai lucrat în trecut cu Gabi Torje, Steliano Filip, Cosmin Matei, Ehmann, Moldoveanu și Dudea. Și din informațiile doardinamo.ro, Bobar nu ar spune nu unei oferte din Ștefan cel Mare, echipa sa de suflet.

Citește și:

ÎPS Teofan către pelerini la Iași: ”Cuprinde și suferința celor bolnavi”

Previous Ce se va întâmpla cu atacantul Cisse
Next Ultima oră Pierdere importantă pentru Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *