Un fost dinamovist vrea să se retragă de la Dinamo: ”Iubesc România”


Toți fotbaliștii străini care au fost la Dinamo au rămas cu o impresie plăcută despre țara noastră. Este și cazul lui Elis Bakaj, albanezul care s-a căsătorit cu o româncă după experiența din Ștefan cel Mare. Fotbalistul joacă în acest moment în Belarus, la Dinamo Brest.

”România a fost primul meu contact cu fotbalul din străinătate, până atunci jucasem doar în Albania. Iubesc România, am casă acolo, copilul meu e jumătate rămân, e a doua mea țară, chiar dacă din punct de vedere fotbalistic nu am reușit să mă impun.

hotel iceberg balcic-->

Atunci a fost lipsa de experiență, presiunea, Dinamo nu e un club ușor, e o echipă grea. Dacă aș veni acum la Dinamo, cu siguranță m-aș impune, am altă experiență, văd altfel lucrurile.

Mi-aș dori să mă retrag din România! Am 32 de ani și la această vârstă nu știi cât mai joci, un an, doi, trei, șase luni. România a fost și motivul pentru care am ales să mă transfer la Dinamo Brest, sunt mai aproape de țară, ajung repede la Varșovia, iar de acolo am avion direct. Să-l saluți pe Dănciulescu și să-i transmiți multă sănătate”, a declarat Elis Bakaj.

Citește și:

Icoana Maicii Domnului de la Dălhăuți, scoasă pentru a ajuta în lupta cu coronavirusul

Previous Piscitelli despre coronavirus și România. Ce face în București
Next Decizie importantă a lui Negoiță referitoare la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *