Un fost dinamovist și un fost colaborator al lui Rednic pe lista posibililor înlocuitori ai lui Dică


Nu doar la Dinamo anul 2018 s-a terminat prost. Nici rivalii de la FCSB nu stau mai bine. Cu foarte mulți bani investiți de Gigi Becali la echipă, ei nu mai reușesc să câștige campionatul în ultimii ani, iar aseară au schimbat neoficial, deocamdată, și antrenorul.

După ce a afirmat că Nicolae Dică nu mai are ce să caute la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că are mai multe nume pe listă: Laurențiu Reghecampf (despre care soția lui a spus aseară la Telekom Sport că nu va veni), Mihai Teja (fost colaborator al lui Rednic) și Dan Alexa (fost dinamovist, apropiat de Ana Maria Prodan, propus și la Dinamo după ce a fost dat afară Florin Bratu).

Becali a explicat de ce Dică încă nu și-a dat demisia:

„El…ce vrea el? Va avea o discuție cu mine… El știi ce vrea, cu alte cuvinte? Când a plecat în Italia (n.r. la Catania, pe vremea când Dică era jucător), eu îi dădusem 60.000, ca să-și ia casă. Când a plecat în Italia a spus că o să dea…140.000 parcă i-am dat, nu știu, și mai rămăseseră 60.000. Adică a dat câte 10.000 și a rămas dator.

Am zis azi așa, mâine așa, a mai jucat o lună. Acum el mai vrea bani. Păi, ți-am dat șanse, ai luat și bani. Acum el zice că nu-și dă demisia că vrea să-i dau bani. Eeee, nici eu nu o să-i dau bani și gata, dacă nu o să-și dea demisia și să plece. Eu cred că așa e frumos: bă, tată, pleacă, că n-are rost!”, a spus Becali, la Digi Sport Special.

-->
Previous Unde pleacă Mircea Rednic de sărbători. Ce pregătește pentru Dinamo
Next Cât cere Dinamo pe niște jucători de care vrea să scape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *