Un fost dinamovist în finala Champions League


Juvhel Tsoumou și Reda Jaadi s-au calificat cu Wydad Casablanca din Maroc în ultimul act al CAF Champions League, cea mai importantă competiție inter-cluburi de pe continentul african, anunță Sport.ro.

Fost jucător la FC Hermannstadt, FCSB sau Viitorul (actuala Farul) Constanța, Juvhel Tsoumou joacă de anul trecut la Wydad Casablanca, campioana Marocului, alături de ex-dinamovistul Reda Jaadi.

Săptămâna trecută, echipa foștilor jucători din Liga 1 s-a calificat în finala CAF Champions League, echivalenta Ligii Campionilor de pe continentul african, după ce a trecut în dublă manșă de Petro de Luanda (Angola), 3-1 în deplasare și 1-1 acasă.

În finală, Wydad va evolua cu Al Ahly din Egipt, pe 30 mai. Tsoumou a jucat în ambele meciuri. Atacantul congolez a intrat în minutul 73 în tur și în minutul 79 în retur, în timp ce Jaadi a fost titular în a doua manșă.

Dacă Tsoumou a fost o apariție meteorică la FCSB, unde a jucat doar 3 meciuri în toate competițiile și a înscris un gol, Reda Jaadi a evoluat ceva mai mult la Dinamo: internaționalul marocan a bifat 14 prezențe și a marcat un gol pentru echipa din ”Ștefan cel Mare”, unde a jucat alături de fratele său Nabil în 2019.

Citește și:

CFR Cluj a luat campionatul, din nou. Hegemonia continuă

-->
Previous Cel mai greu moment din viața lui Bakaj
Next Ordinea disputării meciurilor de baraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.