Un fost dinamovist explică ce are gând Rednic: ”Asta e important”


Un fost dinamovist consideră că strategia lui Rednic este ca abia din sezonul următor să formeze o echipă puternică, având în vedere etapele puține rămase de jucat.

„Nu este ok să schimbi atât de mulți jucători, mai ales că aduci jucători pe care nu i-ai urmărit. Sunt jucători în condiții nu foarte bune la cluburile de la care vin, pentru că dacă ar fi fost ok ar fi rămas acolo. Este normal să fie o situație delicată, pentru că Mircea Rednic are multe de rezolvat într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Ianis Zicu în exclusivitate la Digisport, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”.

Ianis Zicu crede că nici Rednic nu crede în play-off.

„Sincer, eu cred că Mircea Rednic nu speră să prindă play-off-ul și nu crede în asta. Sunt convins, pentru că este un om de fotbal și știe ce înseamnă să ai atât de multe echipe și etape puține. Jocul lui Dinamo nu îi dă speranțe să poată prinde play-off-ul.

Timp nu există la ei, important este să își asigure prezența în prima ligă. E mai important decât ce speră ei, accesul în play-off, pentru că este 99 la sută imposibil de realizat. Este important să se salveze, cum a făcut și Florin anul trecut, când a început play-out-ul cu o serie de victorii și echipa a mers din acele rezultate. Dacă se întâmpla și la Florin, să piardă câteva meciuri la început de play-out, sunt convins că situația nu ar fi fost ok nici în perioada Florin Bratu”, a mai spus Ianis Zicu.

Citește și:

Pariul staff-ului dinamovist pentru 2019

-->
Previous Un oficial FRF îi ironizează pe dinamoviști: ”Să vorbească cu Dan Bittman”
Next Pariul staff-ului dinamovist pentru 2019

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *