Un fost dinamovist din națională: ”Aș schimba soarta lui Dinamo”


Un fost dinamovist din națională, în prezent la Ludogorets Razgrad, a vorbit despre situația din Ștefan cel Mare. Dragoș Grigore a explicat că dacă ar avea o putere ar schimba soarta lui Dinamo.

”Ar trebui fiecare care are puterea să pună umărul şi să ajute Dinamo pentru că au dispărut deja foarte multe echipe româneşti de tradiţie. Fotbalul românesc nu mai e acelaşi care era odată, vedem cu toţii că nu mai e nici acelaşi spectacol şi cred eu că nu e voie ca Dinamo să aibă soarta celorlalte echipe de tradiţie care au ajuns în faliment. Dacă aş avea o putere, aş schimba soarta echipei dar mi-e imposibil. Dar sunt sigur că sunt soluţii şi sper să fie puse în aplicare şi clubul Dinamo să fie salvat şi să ajungă echipa de top care a fost odată.

E trist, e destul de greu. Mă pun în pielea celor de acolo şi probabil ar fi fost destul de greu să accept lucrurile acestea.Mulţi dintre noi avem familii, copii, nu mai suntem puşti, sau nu sunt mulţi puşti de 18-19 ani care să nu aibe responsabilităţi”, a declarat Dragoș Grigore pentru Telekom Sport.

Citește și:

Previous Negoiță, anunț de ultimă oră despre vânzarea clubului: "Singura variantă"
Next Dinamovistul care explică de ce nu cotizează

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *