Un fost dinamovist aproape de rivali


Rapid continuă perioada de transferuri impresionantă, după venirea lui Paul Iacob de la Chindia Târgoviște, giuleștenii au mai anunțat alte transferuri.

Revenit în circuitul echipei după meciul de retragere, Adrian Mutu a vorbit despre începerea noului sezon, dar și despre viitoarele achiziții pe care clubul din Giulești le va perfecta.

ProSport a anunțat că Rapid îl va transfera pe Valentin Costache, fostul jucător de la Dinamo, iar acum „Briliantul” a confirmat faptul că în decursul zilei de astăzi jucătorul campioanei României va semna cu echipa din Giulești.

Valentin Costache a fost cumpărat de CFR Cluj în urmă cu 4 ani și jumătate, Dinamo primind în schimb 700.00 de euro.

Potrivit lui „IL Fenomeno”, mutarea lui Valentin Costache de la CFR Cluj la Rapid se va face în decursul zilei de astăzi.

Mutarea fostului fotbalist de la Dinamo, la rivala Rapid a fost confirmată și de iubita lui Cristi Manea, Irina, care a postat un mesaj de rămas bun familiei Costache.

„Sper să mai vină jucători. O să vedeți mâine doi jucători. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurență între jucători, asta va da valoare lotului. Le mulțumesc băieților care au plecat pentru tot efortul depus și baftă în continuare!

Mâine dimineață sper să semneze cei doi. Vali Costache este o opțiune, da. Mi-l doresc pentru că îl știu și pentru că e valoros”, a spus Adrian Mutu.

Lui Valentin Costache îi exprimă contractul cu CFR Cluj pe 1 ianuarie 2023 și poate semna cu oricine în această perioadă de transferuri.

Citește și:

Suma vitală pentru Dinamo, urgent

Previous Săptămâna decisivă la Dinamo
Next Anunț important: „Edi Iordănescu va fi demis”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *