Un fost dinamovist a adus victoria în meciul FCSB-Lazio


Suporterii dinamoviști au așteptat meciul cu Lazio datorită întoarcerii lui Ștefan Radu pe pământ românesc ca jucător după ce a refuzat în mai multe rânduri să mai joace pentru echipa noastră națională. Totuși, el nu a evoluat nici măcar un minut pe Național Arena și încă odată conducerea ”câinilor” ar trebui să înțeleagă că greșelile se plătesc.

Gnohere a adus prima victorie în fața unei echipe din Italia pentru FCSB, 1-0, contra Lazio Roma, în primăvara Europa League. El a deschis scorul în minutul 29 după un contraatac și este deja la a PATRA reușită în cupele europene în acest sezon pentru roș-albaștri!

Asta în condițiile în care la Dinamo se vând jucătorii la prima ofertă, indiferent de vârsta lor, iar atunci când se aduc fotbaliști valoroși nu se fac eforturi să îi țină la echipă.

Ce spunea Harlem Gnohere pe 20 decembrie 2017?

”Eu voiam să joc în cupele europene și asta m-a făcut să mă hotărăsc să vin la Steaua. Nu am făcut o alegere doar pentru bani, așa cum ar putea crede unii, dar e clar că a fost o problemă că domnul Negoiţă nu a găsit cea mai bună soluţie pentru durata contractului, iar mai apoi în privinţa banilor.”

 

-->
Previous Ioan Andone, semnal de alarmă înaintea DERBY-ului
Next Gnohere, mesaj pentru Dinamo după ce a adus victoria FCSB-ului împotriva lui Lazio

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *