Un fost dinamovist a semnat cu CSA


CSA Steaua, echipa din Liga 2 antrenată de Daniel Oprița (41 de ani), a anunțat transferul a trei jucători înaintea noului sezon care va începe în august.

Ștefan Bodișteanu (19 ani), Laurențiu Corbu (28 de ani) și Doru Calestru (19 ani) sunt noii jucători ai formației din Ghencea, potrivit anunțului făcut de gruparea ”roș-albastră”.

”Alte trei transferuri pentru Steaua București! Ștefan Bodișteanu, Laurențiu Corbu și Doru Calestru au ajuns la o înțelegere cu clubul nostru și urmează să îmbrace tricoul Stelei în sezonul viitor.

În vârstă de 19 ani, Ștefan Bodișteanu este un internațional de juniori al României, care a fost om de bază pentru tricolori la Campionatul European U19 din această vară. A fost format la Academia lui Gică Hagi și poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului. În sezonul trecut, a evoluat în 10 partide în Liga 1 și Cupa României pentru Farul.

În vârstă de 28 de ani, Laurențiu Corbu vine din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Chindia Târgoviște. El poate evolua atât ca fundaș dreapta, cât și stânga, dar și ca mijlocaș de bandă. În cariera sa a mai jucat pentru ACS Urban Titu, Dinamo și St Mirren din Scoția.

Doru Calestru este un internațional moldovean de 19 ani, cu prezențe la toate loturile de juniori, dar și la selecționata U 21. A început fotbalul la Dacia Buiucani, echipă cu care a promovat în prima divizie a Moldovei și poate evolua ca fundaș de bandă sau central. În țara vecină a mai jucat pentru FC Sfîntul Gheorghe”, a transmis CSA Steaua, pe Facebook.

Citește și:

Avertisment la Dinamo: ”Dacă nu se rezolvă săptămâna asta”

Previous Anunț înfiorător: „Cred că închid clubul”
Next Omul gata să se arunce în haosul de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *