Cristi Bobar și-a botezat copilul. Cine i-a organizat petrecerea


Fostul director sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar, împreună cu soția sa, Gabriela, și-au creștinat astăzi primul copil, Edan Cristian. Naș trebuia să fie chiar fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, dar acesta nu a ieșit la timp din închisoare.

Cu toate acestea, el l-a trimis pe fratele fostei sale soții, Alina Vidican, împreună cu soția acestuia, să-i fie părinți spirituali copilului. Sergiu și Flavia Vidican au venit la Reșița și au respectat întocmai ceea ce le-a transmis Borcea.

Atât îmbrăcămintea bebelușului, din care a făcut parte și un sacou roșu „marca înregistrată” a fostul acționar, cât și aranjamentele de la restaurant au fost toate pregătite de Borcea.

Fostul acționar dinamovist va ieși în următoarea perioadă din închisoare dar a negat astăzi orice viitoare implicare la echipa din Ștefan cel Mare.

„Nu mă interesează fotbalul! nu mă interesează revenirea la Dinamo. Nici pe mine, nici pe fiul meu, Patrick, pe nimeni din familia Borcea! Mă gândesc doar la sănătatea mea, destul de încercată în ultimii ani”, a precizat Borcea printr-un comunicat semnat de avocatul lui.

 

-->
Previous INCREDIBIL Cine s-ar putea întoarce ca investitor la Dinamo
Next DECLARAȚII Adi Mutu a luat decizia! Ce va face "Briliantul"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *