Un fost conducător de la Dinamo: ”El e singurul care poate scoate echipa din impas”


Dinamo arată foarte prost din punct de vedere sportiv, deși o mare parte dintre jucători sunt acum cu banii la zi și nu se mai pot plânge de acest aspect care i-a deranjat jumătate de an! Fostul șef al Academiei de Fotbal Dinamo, Gabi Răduță, spune că Jerry Gane ar trebui schimbat.

”Singurul om care poate să scoată Dinamo din impas este nea Gigi Mulțescu! Este singurul în acest moment și vă aduc argumente! Are experiența necesară, simte jucătorii și știe ce înseamnă Dinamo. Eu am început în 2013 proiectul cu jucătorii din Academie după ce am fost adus de nea Gigi.

M-a adus tocmai pentru că pune mare preț pe tineri. El este adeptul unui fotbal ofensivi, așa cum le place suporterilor dinamoviști. Este de departe cel mai potrivit. Și l-aș mai propune alături de el pe Cornel Dinu. Mister ar trebui să fie manager general ca să ordoneze tot haosul actual. Nu este posibil ca o asemenea capacitate intelectuală și specialist în fotbal cum este Mister, să stea pe dinafară. Este atât de mare nevoie de oameni competenți!

Nu pot să înțeleg de ce jucăm cu străini când în meciul cu Astra nu am avut niciun șut pe poartă, iar atacul a fost format din Nepomuceno, Magaye Gueye și Morsay. Dacă tot nu fac nimic, măcar să fie forțați tinerii. Nu uitați că Florin Bratu a câștigat play-out-ul numai cu jucători români din Academie.

Atunci erau buni și acum nu mai sunt, sau cum? Vă zic, copiii de la Dinamo au valoare să joace, dar strategia de la Dinamo e greșită! E simplu! Cu salarii de 2.000 de euro date puștilor, și trei sau patru jucători de mare experiență te descurci foarte bine! Nu ajungi în situația actuală! Trebuie să existe răbdare cu copiii și să nu mai fie vânduți imediat, la prima ofertă. Asta este! Din păcate la Dinamo e sat fără câini, comandă toți și nu mai sunt oameni adevărați de fotbal”, a declarat Gabi Răduță.

Citește și:

Ministrul Economiei, mesaj pentru cei care-l atacă: ”Nu mă voi opri”

-->
Previous DDB, anunț nou: ”Două vești bune”
Next Dănuț Lupu anunță: ”Asta este suma care trebuie strânsă lunar după licență”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *