Un fost căpitan al lui Dinamo îi face praf pe cei de la FCSB: ”Nu am înțeles”


Foștii jucători dinamoviști care aleg să plece la FCSB au cam toți aceeași soartă. Ajung să fie criticați de Gigi Becali și să fie dați afară mai repede decât și-ar fi putut imaginat cineva. În acest caz a fost și Andrei Marc, fost căpitan al echipei din Ștefan cel Mare.

”Eu nu am înțeles ce am căutat la FCSB. Bine, nu îmi pare rău că m-am dus acolo. Dacă ei știau că nu au nevoie de mine, de ce m-au transferat? Doar ca să mă dea afară după două meciuri jucate în tricoul lor?

În primul meci am evoluat după o jumătate de antrenament, iar în al doilea după doar două antrenamente, că fusese plecată echipa în Europa. Cu Gigi Becali nu am discutat niciodată.

Despre evoluția mea nu mi s-a spus nimic. Mi s-a transmis doar că Vintilă are un lot prea numeros și nu poate să facă antrenamente cu 30 de jucători. Ei îmi făcuseră program să mă antrenez cu echipa a doua. M-am dus și acolo la câteva antrenamente, după care am decis că e mai bine să reziliez. Nu puteam să joc prin Liga a 3-a”, a declarat Andrei Marc pentru Prosport.

Citește și:

PCH, răspuns dur pentru Dan Alexa

Previous Un conducător de la Dinamo, mesaj pentru suporteri: ”În mod public”
Next PCH, răspuns dur pentru Dan Alexa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *