Un fost căpitan acuză: „Parcă se știa că voi pleca repede”


Florentin Petre a fost campion cu Dinamo, nu doar capitanul echipei mulți ani la rând. Antrenorul acum la Suceava, „Piticul” este dezamăgit de cum au decurs lucrurile între el și Dinamo în ultima perioadă.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul mijlocaș dreapta a comentat:

„Am altă personalitate, spun lucrurilor pe nume, iar asta probabil nu e foarte confortabil pentru toată lumea. Aș fi vrut să fiu ascultat mai mult, să mi se acorde încredere, iar acum mă refer la perioada cât am lucrat la Dinamo 2 și apoi cu nea Cornel Țălnar la prima echipă. Am simțit că e ceva în neregulă încă după prima săptămână. Parcă eram pus acolo știindu-se că voi pleca repede”.

Petre senior s-a referit și la Ionuț Negoiță:

„Atunci când porți în spate istoria imensă a acestui club, e imposibil să faci performanță cu bani puțini. Îți trebuie jucători serioși, dedicați, nu unii care trec precum cometele prin Ștefan cel Mare și pleacă după șase luni. Nu poți să aduci niște străini de mâna a treia și să nu-i bagi în seamă pe puștii din club, care fac performanță. Și n-ai cum să te bați la vârf dacă nu dai salarii competitive”.

Previous De ce Bratu a refuzat un fundaș stânga
Next Un mare dinamovist tocmai a fost numit manager general la FC Voluntari. Cine va fi antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *